Winkeltas
Verfijn uw selectie

Hoe kan ik een artikel reserveren?

Reserveren is eigenlijk heel simpel. Via de verschillende (filter)knoppen op de website kom je op de artikelpagina’s terecht. Door op ‘reserveren’ te klikken wordt jouw product in het Tuunte winkeltasje geplaatst. Ben je klaar om je reservering af te ronden, dan klik je rechtsboven op het winkeltasje. Je krijgt nu een overzicht van de artikelen die je hebt geselecteerd. Door op ‘Naar winkelmandje’ te klikken kun je verder gaan met het reserveringsproces. Dit proces bestaat uit de volgende vier stappen:

1) Winkelwagen
Hier zie je een overzicht van de artikelen die je wilt reserveren. Is dit juist klik dan op ‘ga verder’.

2) Jouw gegevens:
Hier kun je inloggen door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Heb je nog geen Tuunte profiel aangemaakt dan kun je hier ook een nieuw profiel aanmaken. Zodra je ingelogd bent selecteer je de winkel waar je jouw reservering wilt ophalen. Klik daarna op ‘jouw reservering'

3) Jouw bestelling:
Je krijgt nu een overzicht te zien van de reservering. Is dit akkoord klik dan op ‘reserveren’

4) Reserveren:
De reservering is nu definitief en bij ons binnengekomen, hartelijk dank daarvoor!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.