Winkeltas
Menu
Verfijn uw selectie

Disclaimer

Wij bedanken je voor een bezoek aan onze website. Deze website wordt beheerd door Roose B.V. te Winterswijk, ingeschreven onder Kamer van Koophandel nummer 69.37.49.37


Roose B.V. gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft Roose B.V. geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links.

De Tuunte website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Tuunte kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

Roose B.V. is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.
U heeft van Roose B.V. het recht om kopieën van deze website voor persoonlijk gebruik te tonen, te bewaren en te reproduceren, mits u Roose B.V. herkenbaar als bron vermeld.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Roose B.V. worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. Desgewenst kun je toestemming vragen via onderstaande contactgegevens:

Roose B.V. / Tuunte
Laan van Hilbelink 6
7101 WG Winterswijk
T: + 31 (0)543-546666
Internet: tuunte.nl

Constateer je onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat je deze meldt via: [email protected]

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.