Winkeltas
Menu
Verfijn uw selectie
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wij vinden het als Tuunte belangrijk u te informeren over onze maatregelen rondom het Coronavirus. Uiteraard werken wij volgens de RIVM richtlijnen om zowel de gezondheid en veiligheid van de klant alsmede van onze medewerkers te waarborgen. 

Aangepaste openingstijden: 
In verband met het coronavirus hebben wij onze openingstijden aangepast.

Maandag  13.00 – 17.00 (filiaal Hardenberg 11.00 – 17.00)
Dinsdag t/m zaterdag 11.00 tot 17.00 

Daarnaast hebben wij tot nader order geen koopavond en koopzondagen meer. 

Shoppen op afspraak:
U kunt gratis een afspraak maken met een Tuunte winkel bij u in de buurt om tussen 10.00 en 11.00 of tussen 17.00 en 18.00 te winkelen met een gesloten deur. Onze medewerkers staan dan voor u klaar met een lekker kopje koffie of thee. Dit geeft u de mogelijkheid om te winkelen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn. Het telefoonnummer vindt u onder het kopje ‘winkels’. 
 
Deurbeleid:
In onze winkels zijn een maximaal aantal mensen tegelijkertijd welkom. Dit hangt af van de grote van de winkel en staat aangegeven op posters bij de deur. Wij willen u vragen om, als een medewerker dat van u vraagt, niet binnen te komen en te wachten tot er een klant de winkel verlaat. 
 
Thuis bezorgen en telefonisch bestellen 
U kunt online artikelen reserveren op www.tuunte.nl. In overleg met uw plaatselijke Tuunte winkel kan dit kosteloos worden thuisbezorgd (mits binnen redelijke afstand) bij een minimale besteding van € 50,-. Onder dit bedrag rekenen wij € 3,- bezorgkosten. U kunt artikelen uitsluitend retour brengen in de winkel, hier kunt u artikelen ruilen of het aankoopbedrag van de artikelen terugkrijgen. Wilt u wel graag shoppen in de winkel maar niet voor niets komen, u kunt ook altijd bellen met onze winkels om te vragen of een specifiek kledingstuk op voorraad is. Deze artikelen hangen we dan graag voor u achter. 
 
Op dit moment bezorgen wij vanuit en rondom de volgende filialen: Apeldoorn, Barneveld, Didam, Eerbeek, Glanerbrug, Hardenberg, Raalte, Tubbergen. 

Hygiënemaatregelen 
Hierin volgen wij het advies van het RIVM en wij willen u dus ook vragen om alleen pin betalingen te doen en 1,5 meter afstand te bewaren tussen uzelf, onze medewerkers en andere klanten. Dagelijks reinigen wij onze pinautomaten, pashokjes, kassablokken en deurklinken. Helaas hebben wij de kinderspeelhoekjes tijdelijk moeten opruimen.

Wij blijven het nieuws en de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden en nemen wanneer nodig verdere maatregelen. Heeft u vragen dan kunt u altijd bij ons terecht via klantenservice@tuunte.nl of telefonisch via 0543-546666.

Ondertussen blijven wij u inspireren met leuke kleurrijke outfits want de lente, met al haar mooie weer, komt eraan. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u ons heeft gegeven de afgelopen tijd en zien u graag op www.tuunte.nl of op gepaste afstand in één van onze 23 winkels.

Namens alle Tuunte medewerkers,

Een optimistische groet.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.