Thuis bezorgen of in de winkel afhalen

Je kunt jouw bestelling op verschillende manieren laten afleveren:
  • Bij jouw favoriete Tuunte winkel
  • Op een ander adres naar keuze

Bij een Tuunte-winkel
We kunnen je bestelling voor je laten klaarleggen in een van onze winkels. Je kunt tijdens je bestelling zelf aangeven in welke winkel je je pakketje wilt komen ophalen.

Levering op thuisadres
Als je graag wilt dat je pakketje wordt bezorgd op een ander adres naar keuze, dan komt POSTNL de bestelling daar afleveren. POSTNL levert op alle dagen, met uitzondering van zondag en maandag.

Levertijd  

  • Afhalen in een Tuunte winkel; je bestelling ligt binnen 7 werkdagen voor je klaar in de winkel, je ontvangt een telefoontje of een e-mail wanneer het pakketje in de winkel is aangekomen.
  • Verzending met POSTNL; je bestelling wordt binnen 1 - 5 werkdagen door ons verzonden. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code zodra wij het pakketje hebben aangeboden aan POSTNL.
  • Tijdens onze opruiming kan de levertijd langer zijn dan hierboven vermeld.

Verzendkosten
Voor het verzenden van je bestelling naar één van onze Tuunte winkels berekenen wij geen verzendkosten.
Bestellingen t.w.v. € 30 of meer (exclusief verzendkosten) worden gratis verzonden met POSTNL, onder € 30 betaal je een bijdrage van € 2,95. Verzending naar België kost € 12,95  

Niet thuis?
Ben je niet thuis als de bezorger langskomt? Geen probleem, de volgende dag wordt het pakket nog een keer aangeboden. Als je er dan ook niet bent, krijg je een afhaalbericht. Met dit afhaalbericht kun je de bestelling afhalen bij een van de postkantoren of postagentschappen bij jou in de buurt.